Mogelijkheden

Beleving en emotie

Het Guldensporenstadion is dé locatie voor het houden van uw evenement. Beleving en emotie zijn de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van een evenement. Van een beurs tot een personeelsfeest en van een vergadering tot een seminarie. Het Guldensporenstadion biedt de inspirerende omgeving waar een evenement om vraagt. We beschikken over verschillende  zalen in alle soorten en maten, is uitstekend bereikbaar en biedt daarnaast parkeermogelijkheid en catering op maat. Of u nu met 50 of met 300 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op uw wensen.

Verschillende zalen

We beschikken over verschillende seminarieruimtes met een capaciteit van 20 tot 300 personen die zijn voorzien audio visuele materialen zoals micro-installatie, klankinstallatie, projectiescherm en beamer, flatscreens,….

Dranken en catering

Op gebied van dranken en catering passen we alles aan naargelang uw wensen en noden. Ons ruimtes zijn uitgerust met verschillende bars en we werken samen met traiteurs die prijs en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Bereikbaarheid en parkeren

De aanliggende parkeerruimte biedt  ruimte aan ruim 400 parkeerplaatsen. Het Guldensporenstadion is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Kortrijk. Bovendien is het Guldensporenstadion goed bereikbaar met het openbaar vervoer, station op wandelafstand & bushalte aan de inkom. Kortom: snel en makkelijk bereikbaar!

Contact

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een locatiebezoek, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Pieter Vandoolaeghe via +32 56 960 190 of per mail via pieter@kvk.be 

Wij helpen u graag!