“Scoor een Job” @guldensporenstadion

Nieuws

Voor het tweede jaar op rij slaan Stad Kortrijk, KV Kortrijk en hoofdsponsor AGO Jobs & HR de handen in elkaar. Een match die werkt! Op de eerste editie konden we ruim 50 bedrijven verwelkomen en klokten we af op 800 bezoekers.

De jobbeurs op 9 mei in het Guldensporenstadion (locatie : Club 19 & de loges) is dé manier voor werkzoekenden om hun ideale job te vinden. Op een dynamische manier worden zowel werknemers als werkzoekenden met elkaar in contact gebracht. Werkzoekenden krijgen de kans om te praten met verschillende bedrijven en wie weet vinden sommigen wel hun ideale job. Tijdens de beurs kan iedereen bovendien de training van de A-kern vanop de eerste rij beleven en nadien is er ook nog een meet & greet met de spelers voorzien. 

Bedrijven kunnen zich nog volop inschrijven voor de jobbeurs via deze link. Het is voor bedrijven de ideale kans om te netwerken met andere organisaties en eventuele samenwerkingen in de toekomst te bespreken. We starten om 10u met een te verwachten afloop om 16u.

Mis deze unieke kans niet en scoor een job!

Programma:

9u30: Netwerkmoment met verwelkoming KV Kortrijk & AGO Jobs & HR met mini-ontbijt
10u00 – 16u00: start/einde beurs

Randanimatie:

- training op hoofdveld
- meet & greet spelers

Bezoek de beurs & krijg een gratis ticket KVK-Lokeren!!!

WWW.SCOOREENJOB.BE

"Scoor een Job" @Guldensporenstadion