Is jouw bedrijf al ingeschreven voor de After Work Cup?

Nieuws

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseert KVK voor de zesde maal haar jaarlijkse bedrijventornooi. Alle bedrijven worden dan ook uitgenodigd om deel te nemen aan dit fantastische event en samen met de collega’s te genieten van een spetterende avond.

De KVK After Work Cup staat garant voor een avond met lekker eten, gezellige sfeer en een leuke inzet van het weekend onder de collega’s. Het voetbaltornooi vindt plaats op de perfect uitgeruste kunstgrasvelden van de KVK-jeugdacademie in de Kortrijkse Weverstraat.

Zowel mannen als vrouwen strijden in een aparte competitie tegen elkaar om de felbegeerde trofee. De wedstrijden duren telkens 10 minuten en worden gespeeld op kleine veldjes met duiveltjesdoelen. De matchen worden gespeeld door teams van 5 tegen 5. De ploegen mogen maximaal uit 10 spelers bestaan waarvan 1 keeper.

De aftrap van het toernooi vindt plaats om 18.30u. Naast de sportieve kant aan deze teambuilding is er een overheerlijke BBQ met voor elk wat wils! Voor de liefhebbers is er ook een vegetarisch alternatief. Naast de BBQ kan je genieten van een uitgebreid assortiment aan dranken en alsof dat nog niet genoeg is, volgt er na het tornooi nog een grandioze After Work Party!

Hoe inschrijven?
Stuur een mail naar cup@kvk.be of bel : 0470 02 12 94 & 0478 13 11 42. Zorg dat je erbij bent op dit onvergetelijk event!

Zorg dat jouw bedrijf er ook bij is!