KV Kortrijk App een samenwerking van KVK-Partners

Business

KV Kortrijk groeit verder op digitaal vlak. Dit heeft het in grote mate te danken aan enkele dynamische jonge ondernemingen die samen met KVK de handen in elkaar slaan.

KV Kortrijk sloeg een korte tijd geleden de handen in elkaar met partners Stack & Heap en Spotdesign voor het ontwikkelen van een officiële supportersapplicatie. Het idee en de goesting om met Stack & Heap een KVK-Applicatie te ontwikkelen was er een hele tijd. Zo kwam Stack & Heap 2 seizoenen geleden al met de KV Kortrijk Pronostiek App (die nu geïntegreerd werd in de KV Kortrijk App). Het ambitieuze plan is om een gebruiksvriendelijke en bruikbare applicatie te creëren, die voor voetbalsupporters de beleving en ook het interactieniveau verhoogt. Een applicatie die rood en wit uitstraalt en vol met leuke features zit, waarbij supporters het voetbal bij KVK nog intenser kunnen beleven.

Om ergens te starten werd de knoop doorgehakt om een KV Kortrijk App te lanceren. Deze zal in de toekomst frequent een update krijgen om mee te evolueren met de noden van onze supporters, maar ook om KV Kortrijk meer mogelijkheden te geven achter de schermen. Het uitgangspunt van de KV Kortrijk App is om KV Kortrijk altijd en overal op zak te hebben. Het is een manier om zich te identificeren met de club van ons hart. Daarnaast is het sowieso de manier om als snelste altijd en overal op de hoogte te zijn van het echte KVK-nieuws.

Dankzij Stack & Heap hadden we een partner die meedenkt bij de realisatie en een kritische sparringpartner is. Een KVK-partner met veel mogelijkheden die enkel gaat voor het beste resultaat op vlak van applicatie- en softwareontwikkeling. De werkwijze is snel en direct en er worden verschillende visies en ideeën samengebracht om tot het beste resultaat te komen. Een optimaal technisch resultaat die gebruiksvriendelijk is, maar ook een resultaat die rendeert en die toekomsmogelijkheden biedt op vlak van marketing en communicatie voor KV Kortrijk.

Spotdesign, de web- en designpartner van KV Kortrijk, ondersteunde dit ganse project als 3e partner. De webdesigner van KV Kortrijk zorgde ervoor dat webcontent voor diverse doeleinden gebruikt kon worden. Zo is de website van KV Kortrijk het centrale datapunt, van daaruit wordt content op maat opnieuw gebruikt voor onder andere de KV Kortrijk App. Dit zorgt ervoor dat een optimale, efficiënte en snelle stroom van informatie mogelijk is.