KVK After Work Cup

Nieuws

Gaan jij en je collega’s voor elkaar door het vuur? Vormen jullie een hecht team? Staan jullie als één man/vrouw achter jullie bedrijf? Of ben je een bedrijfsleider die graag zijn werknemers eens verwend?

De KVK Jeugdacademie biedt jullie met de 4e KVK After Work Cup de ideale teambuilding. Op vrijdagavond 3 juni strijden 32 mannen- en 12 vrouwenploegen voor de felbegeerde beker. Op de kunstgrasvelden van de Jeugdacademie wordt er 5 tegen 5 gespeeld op een kwart van het veld en staat vooral fun centraal. Dat is zeker het geval voor de werknemers die het niet zien zitten om zelf de schoenen aan te trekken en er zijn om hun team aan te moedigen: een luxe barbecue, een spectaculaire freestyle voetbalshow en een gezellig sfeer.

Na de finale om middernacht barst er in de ruime feesttent een feestje los: tijdens de KVK After Work Party kan iedereen de remmen losgooien en de avond/nacht/ochtend op een spetterende manier besluiten.

De kostprijs voor deelname met een team bedraagt 400 euro. Dit omvat je inschrijving voor het tornooi, verzekering voor de deelnemers, 10 kaarten voor de barbecue en een drankkaart ter waarde van 20 euro. Schrijf snel in via onderstaande link, de plaatsen zijn beperkt!

https://docs.google.com/forms/d/1HdILR_ly1EEqARDfAJJ_FZYjbEFLFs7_0u9hKdp...

Meer info? Contacteer ons op het nummer 0475 67 72 67 of mail naar tornooien@kvk.be