KVKfietst partners pakken uit op derby

Nieuws

KV Kortrijk werkt voor zijn beweegcampagne KVKfietst nauw samen met partners Springbok Coaching, Flamme Rouge en Bioracer. Die pakken in de derby tegen Zulte Waregem uit met enkele acties.

Springbok Coaching

Springbok Coaching wil mensen inspireren en gidsen naar een gezonder en gelukkiger leven. Vanuit een grote passie voor sport, beweging en gezond eten enerzijds, en een sterke voeling met mensen anderzijds.

Voor KVKfietst zal Springbok Coaching o.a. zorgen voor trainings- en voedingsadvies op maat van alle deelnemers. Het staat ook in voor de begeleiding van de verschillende ritten en zal tijdens het traject tips & tricks voorzien. 

http://www.springbokcoaching.be/

Flamme Rouge

Flamme Rouge biedt geen standaardreizen aan, maar gaat op zoek naar de ideale formule tussen inspanning en ontspanning. De fietsreizen kenmerken zich door een diversiteit in streken, met als gemeenschappelijke factor, de uitdaging van één of meerdere mythische cols. Flamme Rouge tracht zijn reizen ook zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen zodat men in groep het vooropgestelde doel kan bereiken. Hiervoor kan het een beweegcampagne opzetten met advies en voorbereidende ritten zodat iedereen met een gerust gevoel kan afreizen en mekaar ook al wat beter kent.

Voor KVKfietst zal Flamme Rouge o.a. zorgen voor de omkadering van de ritten, bevoorrading, motobegeleiding, enz. Ze zullen op elk moment klaarstaan om de deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden. 

http://www.flammerouge.be/

Bioracer

Het Belgische topmerk Bioracer is een van de grootste merken van Europa als het gaat om teamkleding. Daarnaas is het merk bekend als kledingsponsor van de Nationale ploegen van Belgie, Nederland en Duitsland. De laatste jaren is het merk ook aan de weg aan het timmeren met haar collectiekleding. 

Voor KVKfietst heeft Bioracer een prachtige outfit ontworpen. Zo kunnen de deelnemers in ideale omstandigheden de ritten aanvatten.

http://www.bioracer.com/en/

Partners pakken uit op derby

Voor de derby tegen Zulte Waregem pakken onze partners uit met enkele opmerkelijke acties. Voor de wedstrijd zullen ze ter beschikking staan van alle mensen die nog geïnteresseerd zijn om aan KVKfietst deel te nemen. Met hun expertise zullen ze alle supporters in raad en daad kunnen bijstaan. 

Na de wedstrijd kunnen alle bedrijven en particulieren, die geïnteresseerd zijn in de diensten van onze partners, terecht in Club 19. Onze partners zullen u met plezier wat meer vertellen over hun praktijken. 

KVK Fietst, een unieke uitdaging voor elke supporter