Nieuwe sponsor voor KVK Social Mediaseats

Nieuws

De KVK Social Mediaseats hebben voor het seizoen 2018-2019 een nieuwe sponsor: CCV Belgium.

Sinds dit seizoen heeft KV Kortrijk een nieuwe paymentpartner: CCV Belgium. Zij werken samen mee met KV Kortrijk om vlotter en vooral gebruiksvriendelijkere transacties mogelijk te maken voor de klanten van KV Kortrijk. Een duurzaam partnership tussen 2 partijen, die samen willen innoveren.

CCV even voorgesteld

CCV is een toonaangevende, internationale speler die innovatie hoog in het vaandel draagt en die – met een blik op de wereld – de nieuwste technologieën op de voet volgt. Bij hen bent u zeker van de modernste en de meest geavanceerde toestellen op de markt. Door hun sterke lokale aanpak verplaatsen ze zich naadloos in de huid van elke klant. Voor elke situatie werken zij een unieke oplossing op maat uit. En dit dus ook voor KV Kortrijk.

Bijna 1 op 3 Belgische (klein)handelaars is al overtuigd

Hun imago van meest klantvriendelijke partner op de markt danken ze aan hun uitmuntende service van A tot Z. Met een marktaandeel van 30% en 40.000 terminals maken ze het leven van heel wat Belgische handelaars elke dag een stuk gemakkelijker. 

CCV als KVK Social Mediaseats sponsor

De KVK Social Mediaseats zijn een sponsorformule die vorig jaar werden ontwikkeld om een maximum aan visibiliteit te creëren, en daarnaast supporters te activeren en ook een positieve ervaring te laten delen. Voor elke thuiswedstrijd verloot CCV 2 VIP-seats via de Facebookpagina van KV Kortrijk, momenteel heeft KV Kortrijk meer dan 23.000 volgers via Facebook en bereiken we wekelijks 100.000 mensen. 

Supporters kunnen de 2 VIP-seats winnen door het bericht op de Facebookpagina van KV Kortrijk te gaan delen op hun eigen pagina en de Facebookpagina van CCV Belgium te gaan liken en volgen. Op deze manier gaan supporters zelf actief promotie gaan voeren en vergroten ze het digitaal netwerk van CCV Belgium. Ze worden geactiveerd om zelf promotie te voeren en blijven zo later ook op de hoogte van alle activiteiten die gecommuniceerd worden via de Facebookpagina van CCV Belgium.