Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Vrijdag 23 November 2018

Ontbijtseminarie: Employer Branding

We zijn goed bezig, hier in de regio. Er wordt stevig ondernomen en de economie groeit en bloeit als nooit tevoren. Vijf jaar geleden bleek uit een bevraging dat ondernemers “een groeiende omzet” als hun grootste uitdaging omschreven. Uit diezelfde bevraging blijkt vandaag dat “de juiste mensen vinden” helemaal bovenaan het lijstje staat.

Nieuws

Dinsdag 23 October 2018

10 jaar KV Kortrijk - De Theatershow

Ter gelegenheid van de 10 prachtige jaren die KV Kortrijk beleefde in eerste klasse als club en als familie werd een boek uitgebracht. Om dit prachtig stukje literatuur niet zomaar aan jullie voorbij te laten gaan, organiseren wij een heuse theatershow met gastsprekers die deel uitmaakten van een decenium KV Kortrijk!

Business

Vrijdag 19 October 2018

Woensdag 10 October 2018

Symposium: "Pol Hauspie"

Lernout & Hauspie, het bedrijf klinkt u zeker wel bekend in de oren. Het toenmalig succesvol bedrijf van Jo Lernout en Pol Hauspie, gespecialiseerd in de ontwikkeling van spraakherkenning, spraaksynthese en spraakcompressie moest opdoeken na blijk van een fraudezaak. Een uniek Symposium over het verhaal achter de op- en neergang van L&H.

Business

Dinsdag 25 September 2018

Woensdag 22 August 2018

Symposium: "Transferdeadline"

Altijd al benieuwd geweest naar hoe transfers tot stand komen en geregeld worden? KV Kortrijk organiseert een uniek business-symposium, die een exclusieve kijk biedt achter de schermen van de transfermarkt.

Nieuws

Zondag 29 July 2018

Woensdag 02 Mei 2018

Vrijdag 09 March 2018

Maandag 15 Januari 2018