Symposium: "Pol Hauspie"

Business

Lernout & Hauspie, het bedrijf klinkt u zeker wel bekend in de oren. Het toenmalig succesvol bedrijf van Jo Lernout en Pol Hauspie, gespecialiseerd in de ontwikkeling van spraakherkenning, spraaksynthese en spraakcompressie moest opdoeken na blijk van een fraudezaak. Een uniek Symposium over het verhaal achter de op- en neergang van L&H.

 

Pol Hauspie: “Het verhaal achter de op- en neergang van L&H”

Het verhaal van L&H is bekend. Jarenlang zijn Pol Hauspie (1951) en Jo Lernout de hemel in geprezen. In een economische ratrace vergleden ze naar het frauduleus oppompen van de omzetcijfers. De bom ontplofte en beide stichters vlogen in de cel. Het was voor Hauspie het begin van een zoektocht naar zichzelf en de klim uit een diep dal. Vandaag heeft Pol Hauspie zichzelf teruggevonden. Hij wil hier open en bloot over getuigen. De gedreven spreker laat geen enkele toehoorder onbewogen. Zijn verwerkingsproces heeft van hem een gelukkiger mens gemaakt en hij wil zijn inzichten delen opdat anderen eruit kunnen leren.

Pol Hauspie neemt u graag mee in zijn verhaal tijdens het "Symposium: Paul Hauspie" op zaterdag 20 oktober in de Exclusive 19 van het Guldensporenstadion. Een unieke kijk achter het verhaal van L&H.

Programma

18.00u:           Ontvangst met champagne en tapas

18.30u:           Start voordracht Pol Hauspie

19.30u:           Netwerkmoment

20.00u:           Start eerste helft KVK-STVV

20.45u:           Koffie met versnaperingen @Exclusive19

21.00u:           Start tweede helft KVK-STVV

21.45u:           Uitgebreid Italiaans tapasbuffet met all-informule tot 3u na de wedstrijd

 

Inschrijven

Inschrijven voor het symposium kan via Pieter@kvk.be.
De inschrijvingsprijs bedraagt 150€ excl. BTW p.p (toegang symposium -  business outside seat wedstrijdticket - all-in drankenformule tot 3u na de wedstrijd - uitgebreid tapasbuffet).
Business abonnees (outside - en inside) betalen slechts 75 euro excl. BTW p.p.

Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt tot maximum 50 personen.